Gezocht - Overval sekshuis - 's-Gravendijkwal - Rotterdam

Op 9 september 2022 om 22.38 uur ’s avonds overviel een drietal personen een sekshuis op de ’s-Gravendijkwal in Rotterdam met gebruik van twee vuurwapens. De recherche is op zoek naar de overvallers en komt graag in contact met mensen die meer weten.

De overvallers kwamen het pand binnen en riepen om geld. De vrouw bij de balie werd door één van de drie mannen direct bedreigd met een vuurwapen op haar hoofd. De andere overvallers doorzochten de rest van het pand, op zoek naar geld en andere waardevolle spullen. Uiteindelijk kregen de mannen een volle portemonnee met cashgeld en een mobiele telefoon te pakken. Hierna gingen ze ervandoor. Ze vertrokken in de richting van de Mathenesserlaan te Rotterdam. Er zijn hierbij geen fysieke gewonden gevallen. 

Rechercheurs doen onderzoek naar de zaak en komen er graag achter wie deze mannen zijn. Gelukkig hebben we beelden van de overvallers beschikbaar.


Wie herkent deze mannen? De mannen zijn vermoedelijk begin twintig, hebben een lichte huidskleur, waren in het zwart gekleed inclusief mondkapjes. 


2022281986

gezocht