Hengelo - Gezocht - Brand in flatgebouw - Surinamestraat - Hengelo

Hengelo - Gezocht - Brand in flatgebouw - Surinamestraat - Hengelo

In een flatgebouw aan de Surinamestraat in Hengelo heeft op 31 augustus een grote brand gewoed. De brand is vermoedelijk ontstaan door een gasexplosie. We doen onderzoek naar hoe de explosie is ontstaan. Ben jij getuige geweest en/of heb je camerabeelden? Dan spreken we je graag.

Rond 00.30 uur kreeg de politie melding van de brand. Meerdere verdiepingen van de flat stonden in brand met veel rookontwikkeling tot gevolg. Drie personen raakten gewond. Twee van hen werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een ander persoon werd bij de huisartsenpost aan zijn verwondingen behandeld.

Heb jij meer informatie? 
We zijn een onderzoek gestart om te kijken hoe de explosie is ontstaan. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Was jij in de nacht van woensdag 30 op donderdag 31 augustus in de (buurt van) de Surinamestraat en heb je iets verdachts gezien of gehoord? Of heb jij camerabeelden waarop de flat te zien is? Dan spreken we je graag!

Contact
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel 0900-8844. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of neem contact op via meldmisdaadanoniem.nl.


2023399329
Thu Aug 31 00:00:00 CEST 2023
Hengelo

gezocht