Utrecht - Gezocht - Mishandeling - Tampicodreef - Utrecht

In Utrecht werd vrijdagavond 22 maart aan de Tampicodreef een 57-jarige man mishandeld. Na een verkeersconflict werd de man achtervolgd, waarna hij werd ingesloten en aangevallen. De twee verdachten staan op beeld. Heb jij meer informatie? Of weet je wie dit zijn?

Rond 22.30 uur vertrekt de 57-jarige man met zijn auto vanaf de Amsterdamsestraatweg. Al gauw rijdt er een auto achter hem die aan het bumperkleven is. Toen de man netjes de verkeersregels bleef volgen, bleef de auto achter hem bumperkleven. Daarop raken de inzittenden van de auto’s in conflict met elkaar. De inzittenden van de achterste auto maakten hem duidelijk dat ze met hem willen vechten en volgen hem. Wanneer de man hen probeert af te schudden, rijdt hij een doodlopende straat in, de Tampicodreef, en stapt uit. Ook de achtervolgende auto rijdt de straat in, en direct komen de twee inzittenden op de man af. De man wordt vervolgens mishandeld door de verdachten. Waarna de verdachten er vandoor gaan.

 


  • Heb jij meer informatie?
  • Weet jij wie de verdachten op beelden zijn?
  • Beschik jij over camerabeelden waar iets op te zien is?

Anoniem tippen kan ook via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl


We toonden deze beelden in mei ook al in Opsporing Verzocht en Bureau Hengeveld. We zijn nog steeds op zoek naar de verdachten. Weet jij wie dit zijn?

 


2024091089
Fri Mar 22 22:30:00 CET 2024
Utrecht

gezocht