Borne - Gezocht - Oudere dame overvallen in woning – Blauwgras – Borne

Borne - Gezocht - Oudere dame overvallen in woning – Blauwgras – Borne

In de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 juli is een oudere dame overvallen in haar woning aan het Blauwgras in Borne. De daders gingen er na de overval vandoor en lieten het slachtoffer in shock achter. Heb je iets gezien, gehoord of mogelijk beeldmateriaal uit de omgeving? Meld het!

De overvallers drongen in de loop van de nacht de woning van de vrouw binnen, haalden haar huis overhoop en gingen ervandoor. Hoe en in welke richting de daders zijn vertrokken, is vooralsnog onduidelijk. De politie doet onderzoek en kan de hulp van mogelijk getuigen goed gebruiken.

Alle informatie welkom

Tippen kan via het tipformulier of telefonisch: 0900-8844. In het tipformulier is ook gemakkelijk beeldmateriaal te uploaden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om volledig anoniem informatie door te geven bij Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom.

Overvallen hebben een enorme impact en zetten het leven van een slachtoffer vaak voor langere tijd op z’n kop. Zaken als deze hebben dan ook hoge prioriteit. Naast de opsporing van de overvallers is er aandacht voor het slachtoffer. Zo kan zij bijvoorbeeld gebruik maken van Slachtofferhulp.


2024320393
Thu Jul 11 03:00:00 CEST 2024
Borne

gezocht